Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+
Fortællinger fra Kreta | 14

Fortællinger fra Kreta | 14

I lørdags havde vi butikken fuld af mennesker hele dagen til vores traditionelle appelsindag og det meste af familien Halle var i fuld gang med at udlevere de søde græske juleappelsiner og vise alt det andet vi har i butikken frem, hele dagen.

På sådan en dag, hvor hele butikken dufter af de liflige græske juleappelsiner og er fyldt til bristepunktet med glade kunder, der gerne bruger god tid til at hygge sig lidt sammen mens de er der, falder snakken nærmest uundgåeligt på alt det skønne ved Kreta og de mange andre skønne græske øer. Det er lidt som om det er én stor familie der hvert år mødes til appelsindag og hver især starter julen netop den dag. Man kan godt få det indtryk, at de mange besøgende i butikken præcis på den dag, for alvor begynder at tænke på næste års ferierejse til det græske og det skulle ikke undre mig, om ikke nogle bruger weekenden på at nærstudere diverse tilbud fra de forskellige rejsearrangører, med en frisk lækker juleappelsin indenfor rækkevidde.

Men det er ikke kun kunderne der glæder sig til, at det igen bliver sommer og glæder sig til ferierejsen til Grækenland. Vi andre, der til daglig arbejder med både græske produkter og rejser, har det fuldstændig på samme måde. Man kan næsten ikke vente til man skal af sted igen og selvom man er voksen, glæder man sig ligesom børnene glæder sig til juleaften. Det er da sand julehygge og glædelige forventning :-)

Personligt glæder jeg mig til næste års første grupperejse, hvor jeg skal have et lille hold med til Kreta, og de skal opleve den autentiske græske påske på nært hold. Men der er også mange andre ture og kurser i foråret og efteråret, som jeg glæder mig til at være vært ved.

I starten af det nye år, vil jeg afholde nogle informationsaftener om Kreta og de ture vi har derned i Elenas Grupperejser, så hvis du har lyst til at komme til en af disse informationsaftner, er det bare om at melde sig til, så snart datoerne bliver offentliggjort.

Har man mere lyst til at rejse alene kan jeg røbe, at vi arbejder på at der vil blive mulighed for at bestille flybilletter og/eller hotel til meget fordelagtige priser også i højsæsonen. Men det kan du alt sammen læse mere om ved at følge os på Facebook eller få vores nyhedsbrev tilsendt, som du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

Og så tror jeg, at jeg lige nu bare vil sætte tænderne i en af de gode juleappelsiner, som vi har gemt til os selv, og så ellers lade tankerne flyve.

Ha’ en rigtig god weekend.

Forrige artikel Fortællinger fra Kreta | 36

Læg en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

* Påkrævet felt