Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+
Fortællinger fra Kreta | 19

Fortællinger fra Kreta | 19

Ovenpå sådan en lang og tung fortælling som I fik i sidste uge, har man behov for noget lidt lettere. Ja, det havde jeg i hvert fald, så det blev en fredag aften med en dejlig middag og selvfølgelig en god flaske Græsk Vin - bedre kan det næsten ikke blive.

Det skulle da lige være fordi weekenden stod i årets kommende Kreta rejsers tegn i Elenas Grupperejser, og al fokus var rettet på alle de skønne ture, jeg skal være rejseleder på i løbet af året, med ligeså skønne gæster.
Men weekenden bød faktisk også på noget andet, for vi valgte at lægge endnu et par ture til salg på vores hjemmeside - og ved I hvad? – den ene er en Vinrejse.

Vi besluttede nemlig at tage et hold på 8 gæster med ned til nogle af de vingårde, hvor vi selv henter mange af de vine vi har på hylderne i butikken. Og rent faktisk har vi lagt endnu en tur på programmet. Du kan læse om både disse to ture og de andre ture hvor der stadig er lidt ledige pladser, på hjemmesiden eller bare klikke her.

Personligt ser jeg meget frem til Vinrejsen, for det er unægtelig helt fantastisk og berigende at sidde i korte bukser, mens solen står højt på himlen og nyde de forskellige spændende vine og måske gøre sig nye opdagelser indenfor den klassiske kunst, at fremstille god vin.
Vinrejsen byder selvsagt på flere vinsmagninger (hele 4 af slagsen), hos nogle af de bedste vinproducenter på Kreta og der bliver mulighed for, at man kan bestille præcis de vine man ønsker direkte på vingården, og efterfølgende få dem leveret gennem Elenas til en særlig attraktiv pris.

Men rejsen byder også på en masse andet, såsom lækre kulinariske middage, spændende udflugter, afslapning og ikke mindst hyggeligt samvær med andre vinelskere. Lyder det ikke som en ferie med gode oplevelser man bare SKAL med på?

Som nævnt er der kun 8 pladser og afrejsedatoen er den 1/6-19, så hvis du også vil med, er det bare om at bestille med det samme, for billetterne bliver solgt efter først til mølle princippet. Du må selvfølgelig meget gerne dele dette lille opslag med dine venner, hvis du mener der også er nogle af dem, der kunne være interesseret i at komme med.

Nå, men nu vil jeg så læne mig lidt tilbage og nyde et glas Cabernet Sauvignon fra Agia Triada Klostret, som er en af de kretensiske vine jeg selv holder meget af, mens jeg lader tankerne flyve tilbage i tiden til da jeg på et tidspunkt på en restaurant på Kreta blev spurgt, hvad jeg ville have og drikke til maden?.. Jeg ville gerne have vin, sagde jeg, hvortil tjeneren svarede: ”Det kan du ikke få at drikke. Du kan få vand fra en kande eller flaske”. Stedets vin var ikke bare sådan til at drikke, sagde han – Vinen var til at nyde og den skulle ikke bare drikkes af tørst. Og det er der jo noget om.

Jammas og rigtig god fredag aften og weekend

Forrige artikel Fortællinger fra Kreta | 36

Læg en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

* Påkrævet felt