Spring til indhold
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!
Græsk Inspireret Pasta Salat

Græsk Inspireret Pasta Salat

Græsk salat kender og elsker alle, men som måltid alene mætter det ofte ikke helt nok. Derfor kan du lave denne græsk inspireret pasta salat, så du får en lidt mere mættende, komplet ret. Den kan enten stå alene som en lækker frokost eller madpakke, men du kan selvfølgelig også stadig bruge den som tilbehør til eksempelvis grillmad, stegt kyllingebryst eller vores lækre græsk inspirerede frikadeller!

Opskriften bygger på den klassiske græske salat, men med pasta og ekstra dressing tilsat. Du kan vælge at bruge fuldkornspasta for en endnu sundere og mættende ret!

I opskriften bruges der naturligvis lækre kalamata oliven, smagfuld feta, friske tomater, rødløg og rigeligt god kvalitets olivenolie! Dette er en nem ret at bikse sammen på under en halv time, som både kan passe til hverdag og fest. Kali orexi fra Elenas!

Opskriften rækker til 4-6 personer.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  1. Start med at sætte en gryde over med rigeligt vand og godt med salt, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Imens pastaen koger, kan du med fordel forberede resten af ingredienserne.

  2. Skyl alle grøntsagerne, og snit dem i mundrette bider. Det bliver bedst hvis grøntsagsstykkerne er nogenlunde lige store.

  3. I en lille skål blandes olivenolien, Cretan life salad mix og balsamico eller eddike godt sammen, så det er klar til at hælde over salaten.

  4. Når pastaen er kogt, skylles den under koldt, rindende vand og blandes derefter sammen med grøntsagerne. Herefter smuldres rigeligt af den lækre feta ud over retten. Det må gerne være lidt småt smuldret så det blander sig med dressingen og alle får feta i hver eneste bid!

  5. Til sidst hældes den skønne dressing ud over retten, det hele røres godt sammen og du har nu den lækreste, friskt smagende pastasalat med sprøde agurker, solmodne tomater og den velkendte smag af middelhavet! Velbekomme!

De varmeste madhilsner, Maria fra Elenas.dk 

Forrige artikel Spanakopita Spinat Tærte med Fillodej
Næste artikel Gigantes Plaki

Læg en kommentar

Kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

* Påkrævet felt