Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

Appelsiner & Avocadoer

Mange spørger os og henvender sig til os, for at høre om de Kretensiske Juleappelsiner, som de sidste 6-7 år har været en tilbagevendende begivenhed! 

Vi kan med ro i sindet sige at de kommer igen i år, det bliver bare lidt anderledes...

Lad mig fortælle hvordan!

På nuværende tidspunkt ved vi at avocadoerne, som er den sideløbende store del til vores Juleappelsiner, er 30% under høsten, sammenlignet med denne tid sidste år...
Dette begynder at give udfordringer, da der er stor efterspørgsel på netop disse!

Derfor, for at vi hos Elenas kan få nok af de Kretensiske appelsiner og avocadoer til alle vores skønne kunder, kommer vi i år ikke til at have kun én sending - i stedet får vi et læs hver uge!

På denne vis, så får vi friske varer ind hver uge i begrænsede mængder, og kan på den måde nå at sende ud til dig, når du ønsker det.

Til de ugentlige sendinger vil man stadig kunne forudbestille sine appelsiner og avocadoer, dette vil man kunne så snart vi lægger de begrænsede mængder op på hjemmesiden, og derfra er det først til mølle om at bestille - hvis man er hurtig, er det jo ikke utænkeligt at man vil kunne nå at bestille flere gange, henover den kommende tid.

For opdateringer følg skriv dig op til vores nyhedsbrev for at være en af de første der får besked, eller se mere på vores Facebook eller Instagram.