Bag Klosterets Mure 2019 | En oplevelsestur til Kreta med Elenas — Elenas | Smagen af Grækenland

Ring Til Os

Vi er ved telefonen 7 dage om ugen, så giv os endelig et kald på +45 7023 1201

Skriv Til Os

Har du et hurtigt spørgsmål så kan vi besvare, også i weekenden! Skriv til grupperejser@elenas.dk

Rejsegaranti Fonden

Elenas Grupperejser ApS, som står for alle rejserne er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden.

Bag Klostrets Mure 2019

OPLEV EN HVERDAG SOM ER MEGET ANDERLEDES END DEN HERHJEMME

LUKKET FOR TILMELDING

VIL DU HAVE EN OPLEVELSE FOR LIVET OG ER DU NYSGERRIG EFTER AF VIDE HVAD DER SKER, NÅR DEN TUNGE KLOSTERDØR ER LUKKET? - SÅ GRIB DENNE ENESTÅENDE CHANCE OG TAG PÅ KLOSTERTUR MED ELENAS, HVOR DU MED GARANTI OGSÅ KOMMER TIL AT LÆRE EN HEL MASSE OM DIG SELV. 

Pris for 1 rejsende KUN 10.995,-  i enkeltværelse (halvpension)
Pris ved 2 rejsende KUN 9.495,- pr. person i dobbeltværelse (halvpension)
Du betaler kun depositum (kr. 2.000,-) ved bestilling
Restbeløbet skal betales den 28. februar 2019
 

Der er KUN 8 pladser, så skynd dig at bestil hvis du vil med. Turen er kun for mænd.

Det siger sig selv – vi skal på denne tur skal i kloster. Vi skal se hvad der gemmer sig bag de lukkede døre og komme tæt på de munke, der har deres daglige gang og virke i klostrene. Som alle andre mennesker er nogle af munkene lidt tillukkede og svære at komme i kontakt med, mens andre gerne deler ud af deres livsanskuelser.

Men der gemmer sig også noget andet bag denne tur, for ligesom munkene, skal vi prøve at komme ”ind bag os selv” og gribe fat i det indre jeg. Der hvor det måske gør lidt ondt, men også der hvor døren er åben til en større menneskelig forståelse og accept. Vi bliver kastet lidt ud i noget, der for nogle vil være meget grænseoverskridende, mens det for andre vil være det mest berigende og afslappende, nemlig at opleve en fuldstændig ro i pagt med naturen og omgivelserne, hvor tankerne er det der larmer mest kun overgået af en enlig bjerggeds klokke i det fjerne.

Der bliver vandreture med tid til fordybelse udenfor mobiltelefonens rækkevidde og tid til samtale og nærvær, som før mobiltelefonen blev opfundet. Der bliver tid til og mulighed for at koble totalt af fra en hektisk hverdag, men også tid til at samles ved bordet i festligt lag og nyde en god græsk middag med øl, vin og alt hvad der hører sig til.

Dette er hverken et kursus eller refugium, men en ferieform hvor den lille gruppe på max. 8 personer sætter dagsordenen og rejselederen kun er tovholder og chauffør. Og da det også er en ferie, bliver der rig lejlighed til de oplevelser og aktiviteter, man ellers forbinder med ferie, med både en tur på vandet med snorkeldykning og en tur i off-roader i den kretensiske vilde natur.

Vi har base på et lille hotel i en typisk turistområde, men bevæger os hver dag ud fra dette område for at opleve kontrasterne, ligesom munkene lever med det i deres hverdag på Kreta.      

Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter samt entré og gebyrer, hvor det er påkrævet.

Turen afgår med SAS fra København og Billund Lørdag den 11/5-19 og vi er hjemme igen Lørdag den 18/5-19 (København) og Søndag 19/5-19 (Billund)

Grupperejsen arrangeres af Elenas Grupperejser ApS i samarbejde med Apollo Rejser og SAS Charter og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Medlems Nr. 2941)

Der er på denne rejse plads til max. 8 deltagere.

Aldersklasse fra 40+

 

København

Billund

Aalborg

Afgang

11/5-19  kl. 06:30

11/5-19  kl. 17:40

-

Hjemkomst

19/5-19  kl. 01:25

19/5-19  kl. 01:50

-

 

Billetpriser:

Den samlede pris for deltagelse i Elenas Grupperejse er kr. 9.495,- pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse. Billetterne skal bestilles samlet.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500-

Ønskes afbestillingsforsikring tillægges 198,- kr. 

Priserne er inklusive skatter og afgifter

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet

Betaling:

Der opkræves depositum på 2.000 kr. pr. person ved bestilling + eventuel  afbestillings forsikring (198,- kr.) Restbetaling skal ske senest den 28/2-19. Efter modtagelse af bestilling fremsendes separat kvittering/faktura på depositum og eventuel afbestillings forsikring samt endelig faktura på restbeløb.

Ønskes (EU) rejseforsikring kan dette bestilles separat ved at notere det i bemærkninger i kurven ved bestilling. Rejseforsikring koster 550,- kr. og tegnes gennem Gouda. 

Se vores samlede rejsebrochure her

Se vores generelle betingelser her

 
Bag klostrets mure på Kreta med Elenas Grupperejser 2019 
eller se alle vores rejser her.
 

Lidt inspiration for turen

  

Vores rejseleder Michael HalleTrustpilot