Tag med Elenas til Kreta på Dameturen 2019 — Elenas | Smagen af Grækenland

Ring Til Os

Vi er ved telefonen 7 dage om ugen, så giv os endelig et kald på +45 7023 1201

Skriv Til Os

Har du et hurtigt spørgsmål så kan vi besvare, også i weekenden! Skriv til grupperejser@elenas.dk

Rejsegaranti Fonden

Elenas Grupperejser ApS, som står for alle rejserne er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden.

Dameturen 2019

OPLEV DEN SMUKKE SENSOMMER MED EN SMUK GRUPPE DAMER

UDSOLGT

EN KULTUREL SENSOMMERTUR KUN FOR DAMER I ALLE ALDRE.

Pris for 1 rejsende KUN 10.495,- i enkeltværelse (halvpension)

Du betaler kun depositum (kr. 2.000,-) ved bestilling

Restbeløbet skal betales 75 dage før afrejse

Vi har i programmet for 2019 valgt at lave en ren dametur. Eneste hankøn på denne grupperejse er vores rejseleder som også er chauffør på vores lille minibus, der skal bringe damerne sikkert rundt på det vestlige Kreta til et væld af både kulinariske og kulturelle oplevelser. Men det kan han også, og han ved lige præcis hvor de enkelte udflugter skal gå til. Vi skal på besøg på "The Third Eye" som er den ældste og en af de få vegetarrestauranter på Kreta og få en udsøgt frokost (som er indbefattet i prisen). Vi skal til Balos strand og nyde udsigten og dyppe tæerne i der krystalklare vand, til vinsmagning med nogle af de overhovedet bedste hvidvine på kortet, på shopping i Chania og på markedet, hvor frisk fisk, frugt og grøntsager sælges side om side med gryder, potter, pander. Vi skal en tur ud forbi et par klostre og helt ud hvor munkene samler deres helbredende urter til urtete og cremer, vi skal rundt i de smalle stræder i Chania hvor idylen og det egentlige Chania stadig er fremtrædende og vi skal ikke mindst hygge os og have god tid til bare at nyde tilværelsen. Har man lyst er der også mulighed for at få ægte Hamman bad og afslappende massage mod egenbetaling.

Selvfølgelig er der også rig mulighed for både solbadning og en dukkert eller flere i middelhavet. 

Alt i alt bliver det en tur hvor der de deltagende damer i grupperejsen kan hygge sig sammen, stifte nye bekendtskaber og føle sig "lidt kongelige" i den uge turen varer.

Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter, entré og gebyrer hvor det er påkrævet.

Turen afgår med SAS fra Aalborg og København Lørdag den 14/9-19 og vi er hjemme igen Lørdag den 21/9-19 

Grupperejsen arrangeres af Elenas Grupperejser ApS i samarbejde med Apollo Rejser og SAS Charter og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Medlems Nr. 2941)

Der er på denne rejse plads til max. 8 deltagere.

Alderen på allerede tilmeldte er fra 60-70 år

 

 

København

Billund

Aalborg

Afgang

14/5-19  kl. 15:50

-

14/9-19 kl. 17:05

Hjemkomst

21/5-19  kl. 23:55

-

21/9-19 kl. 15:00

 

Billetpriser:

Den samlede pris for deltagelse i Elenas Grupperejse er kr. 8.995,- pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse. Billetterne skal bestilles samlet.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500,- kr.

Ønskes afbestillingsforsikring tillægges 198,- kr. 

Priserne er inklusive skatter og afgifter

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet

Betaling:

Der opkræves depositum på 2.000 kr. pr. person ved bestilling + eventuel  afbestillings forsikring (198,- kr.) Restbetaling skal ske senest 75 dage før afrejse. Efter modtagelse af bestilling fremsendes separat kvittering/faktura på depositum og eventuel afbestillings forsikring samt endelig faktura på restbeløb.

Ønskes (EU) rejseforsikring kan dette bestilles separat ved at notere det i bemærkninger i kurven ved bestilling. Rejseforsikring koster 550,- kr. og tegnes gennem Gouda. 

Se vores samlede rejsebrochure her

Se vores generelle betingelser her

 

Lidt inspiration for turen

 

Vores hotel

 

Vores rejseleder Michael Halle

 Trustpilot