Spring til indhold
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!

Elenas Højskole & Sang Kursus 2024

20. April 2024 - 27. April 2024

NY PRIS !!! Spar lige nu 2.000 kr. ved hurtig bestilling (begrænset antal billetter) Lukket for tilmelding

På adskillige opfordringer, har vi nu endelig besluttet os for at lave Højskole på Kreta, der udelukkende handler om sang. Der vil hver dag være sangundervisning for både nye og mere rutinerede sangere. Der vil dagligt være undervisning i korsang – og i løbet af ugen tilbydes soloundervisning, hvis du har mod på det. Der vil være både kulinariske og andre oplevelser, du ikke vil gå glip af, men allermest hyggeligt samvær med andre, der alle kan lide at synge. Der synges både rytmiske sange og sange fra Højskolesangbogen. 

Syng på Kreta

Det er skønt at synge og pragtfuldt at holde ferie. Derfor har vi kombineret dette i denne tur med en uges ferie fyldt med sang under sydlige himmelstrøg?

Turen er for alle sangglade, uanset hvilke forudsætninger og hvilket niveau man er på. Så om du har sunget før eller er helt nybegynder, har ingen betydning – bare du har lysten til at synge i en uge sammen med andre sangglade - alt sammen under kyndig og professionel vejledning 😊

Under hele forløbet er du i gode kyndige hænder hos Anja Brejner Højgaard, der har mangeårig erfaring som korleder, underviser, musiker og sanger. 

                      Anje_Brejner_2.jpg   

Derudover er vores egen rejseleder Michael Halle, der når han ikke rejser, er professionel sanger og ligeledes har mangeårig korerfaring, med på sidelinjen.

Du har selv indflydelse på repertoiret

For at blive rigtig glad for at synge, er det en fordel at synge noget, man selv synes rigtig godt om. Derfor vil det være muligt selv at vælge/medbringe repertoire til solosessioner og komme med forslag til kor-repertoiret.

Det vil du alt sammen høre mere om i god tid før afrejse.

Ikke kun sang

Udover at få en masse glæde ved at synge hver dag, skal vi også have lidt oplevelser. Der er derfor også indlagt en udflugt til den lille bjerglandsby Drakona, hvor vi skal have traditionel græsk autentisk frokost hos Dounias. En tur der i sandhed udtrykker det helt autentiske Kreta, hvor maden laves over åben ild i lerpotter og alt kommer fra tavernaens egen have og dyrehold – selvfølgelig økologisk dyrket. Derudover er der afslutningsvis festmiddag på Romeos Restaurant, der ligger i gåafstand fra vores hotel. Hos Romeos forkæles vi med særdeles velsmagende moderniseringer af de klassiske græske retter.

Indkvartering

Du kommer til at bo på det 3-stjernede Hotel Atrion, der ligger 200 meter fra stranden. Du/I indkvarteres i enkelt eller dobbeltværelse afhængig af din bestilling. Alle værelser er med separat bad samt balkon eller terrasse.

Prisen på KUN 9.995,- er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse ved samtidig bestilling af begge rejsende. Ønskes enkeltværelse tilkøbes dette under bestilling for 1.995 kr.  

Afgang fra Billund og København

Højskoleturen har afgange fra Billund og København 20/4-24 med hjemkomst 27/4-24 og vi har på denne tur plads til ca. 20 personer.

Afrejse Billund > Chania                  20/4-24 18:15.               Ankomst 20/4  22:45

Hjemrejse Chania > Billund             27/4-24 12:45                Ankomst 27/4  15:30

eller

Afrejse København > Chania          20/4-24 07:20                 Ankomst 20/4  11:45

Hjemrejse Chania > København     27/4-24 23:45                 Ankomst 28/4  02:15

Vælg den afgang der passer dig bedst ved af trykke på ”Bestil rejse her” og book din rejse før den bliver udsolgt.

Som Teknisk rejsearrangør står Apollo Rejser, Amager Strandvej 390, 4., 2770 Kastrup, CVR. 17435930, Medlem af Rejsegarantifonden nr. 0830, til hvem der omstilles ved bestilling af rejse. 

Hvad følger med:

  • Fly fra København eller Billund, inkluderet håndbagage + 1 stk. indtjekket bagage (15 kg) pr. rejsende
  • Direkte transport til/fra hotel fra lufthavn på Kreta
  • Indkvartering i enkeltværelse eller dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Atrion, Agia Marina (se video af hotellet her)
  • Stor morgenbuffet og middagsbuffet alle dage
  • Udflugt til Drakona med tilhørende Frokoster samt 1 Festmiddag (inkl. drikkevarer)
  • 3-4 timers koncentreret undervisning i korsang alle dage
  • Personlig coaching i solosang (for dem der ønsker det)

Har du spørgsmål til turen, er du velkommen til at kontakte Michael Halle på 40840280 eller mail: michael@elenas.dk 

Praktiske oplysninger

Nederst under ”Hvad koster det” finder du et direkte link til vores medarrangør Apollo Rejser, der står for selve bookingen. Det sikrer at du/I selvfølgelig så også er sikret gennem Rejsegarantifonden. Tryk på linket "Bestil rejse her" nederst på siden.

Der tages forbehold for at aflyse turen og dermed refundere det fuldt indbetalte beløb, hvis turen ikke kan gennemføres på grund af manglende tilmelding, force majeure eller anden udefra indtruffen omstændighed. 

Mødetid ved afrejse er senest 2 timer inden afgang.

Som teknisk rejsearrangør står Apollo Rejser, Amager Strandvej 390, 4., 2770 Kastrup, CVR. 17435930, Medlem af Rejsegarantifonden nr. 0830.

Hvad koster det?

Prisen for denne tur er lige nu KUN 9.995 kr. (Normalpris 11.995 kr)

Prisen er pr. person med indkvartering i dejlig delt dobbeltværelse, ved samtidig bestilling af begge rejsende. Ønskes enkeltværelse kan dette tilkøbes for 1.995 kr. på bestillingsformularen.

Der skal betales et depositum på 1.400,- kr. pr. rejsende (+ evt. ekstrabestilling af afbestillingsforsikring/rejseforsikring, såfremt dette ønskes). Den resterende del skal betales senest 60 dage inden afrejse. Betalingsspecifikation fremgår ved bestilling.

Rabatkoder til brug ved varekøb hos Elenas kan IKKE benyttes ved bestilling af rejse.

 

 

Inspirations billeder

...Klik på et billede for at forstørre...