Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

Elenas Sensommertur 2023

Elenas Sensommertur 2023

Med Elenas på Sensommertur til Kreta!

Turen er faktisk udsolgt - men vil du/I meget gerne med på denne tur, så ring til Michael hos Elenas på 70231201, så skal vi se om ikke vi alligevel kan hjælpe. 

Som det sikkert er mange bekendt, måtte vi melde udsolgt på vores Påsketur 2023 kun 5 dage efter vi havde sat den til salg. Det er vi meget taknemlige for og glæder os selvfølgelig meget til at tage til Kreta i påsken med et hold gæster. Var du blandt dem der ikke nåede at booke dig på Påsketuren, har du nu muligheden igen, dog på en lidt anden, men ikke mindre spændende tur – vores Sensommertur.

Sensommerturen har afgange fra Aalborg, Billund og København fra 23/9-23 til 30/9-23.

Før Coronaen, havde vi flere Sensommerture med 8 gæster ad gangen. Disse ture blev alle blev udsolgt hurtigt. I 2023 har vi kun én Sensommertur, hvor vi til gengæld kan have flere gæster med (omkring 20-30 gæster) og stadig bevare det hyggelige og nære forhold der er ved mindre grupper, hvor man uvægerligt let kommer til at møde såvel nye som kendte ansigter og for nogle vedkommende stifte nye bekendtskaber. 

Igen er der spændende indlagte udflugter, og vi tør godt love, at selvom man tidligere har været på en af vores rejser til Kreta, vil man på Sensommerturen med garanti opleve noget, vi ikke tidligere har haft med på programmet. Så uanset om du tidligere har været med på en af vores rejser, er Sensommerturen afgjort noget for dig, hvis du ligesom os, elsker det græske.

Vi lytter til vores gæster

Efter flere ture med glade gæster, har vi meget glædeligt også modtaget meget positiv feed-back. Specielt på tidligere Sensommerture har vi imidlertid oplevet, at flere af vores gæster gerne vil have lidt mere tid til at slappe af på stranden, ved poolen eller bare nyde tilværelsen på balkonen, terrassen eller i hotellets store have. Det vi hører er nemlig, at vores gæster ikke vil gå glip af vores udflugter. Derfor har vi valgt at reducere antallet af udflugter en smule og til gengæld gøre dem endnu mere interessante og omlægge dem til heldagsture, der derved giver bedre mulighed for lidt afslapning mellem udflugterne.     

Find den afgang der passer dig ved af trykke på ”Bestil rejse her” og book din rejse før den også bliver udsolgt.

Som Teknisk rejsearrangør står Apollo Rejser, Amager Strandvej 390, 4., 2770 Kastrup, CVR. 17435930, Medlem af Rejsegarantifonden nr. 0830, til hvem der omstilles ved bestilling af rejse. 

Rabatkoder til brug ved varekøb hos Elenas kan IKKE benyttes ved bestilling af rejse.

 

Hvad følger med:

 • Fly fra København, Billund eller Aalborg, inkluderet håndbagage + 1 stk. indtjekket bagage (20 kg) pr. rejsende
 • Direkte transport til/fra hotel fra lufthavn
 • Indkvartering i dobbeltværelser på det 3-stjernede Hotel Atrion, Agia Marina (se video af hotellet her)
 • Stor morgenbuffet og middagsbuffet alle dage
 • 3 x Frokoster med drikkevarer ifm. udflugterne.
 • 1 x festmiddag (inkl. drikkevarer)
 • Udflugts ture indeholdt i rejsen:                       
  Madlavningskursus i Chania med traditionelle kretensiske retter.
  Bjergtur i komfortable 4-hjuls trækkere helt ud hvor kragerne vender og gederne og deres hyrder er nærmeste naboer.
  Gennem noget af Therisso kløften i 4-hjulstrækker.
  Vinsmagning og frokost hos Manousakis Winery.
  Bytur til Chania med rundvisning, shopping og afsluttende frokost (inkluderet).

Derudover er der indlagt 2½ dags ”fridage” hvor man kan slappe af ved poolen, tage ud på egen hånd eller måske bare nyde det med en god bog i skyggen af de store palmetræer der omkranser hotellet.

Der tages forbehold for flytning af dage for udflugter og ændringer i programmet som følge af vejrlig eller anden uforudset omstændighed. 

Lørdag går turen hjem igen efter en uge fyldt med oplevelser, gode indtryk og mange nye bekendtskaber.

På hele turen er det Elenas stifter og grundlægger, Michael Halle, der er vært og guide, så du/I er i sikre hænder 24/7.
Michael har gennem et utal af rejser og længere ophold på Kreta, en stor viden om livet før og nu på den skønne ø og kender gud og hver mand på specielt den vestlige side af Kreta, som turen går til.

Næsten ALT er opgraderet

Med baggrund i de mange positive tilbagemeldinger vi fik på vores tidligere grupperejser, har vi justeret og tilpasset turen, så der er god tid til det hele og så du/I kan få den bedst tænkelige ferie.

Næsten alt er samtidig blevet opgraderet, så vi nu bor på et komfortabelt 3 stjernet hotel, benytter 4 stjernet VIP bus til vores udflugter, har flere frokoster med og har plads flere deltagere. Vi forventer at være op imod 20-25 gæster med på denne tur. Rent faktisk skal du/I kun selv sørge for frokost 3 dage – resten er inkluderet i prisen. Og prisen ja, det er det eneste der ikke er opgraderet. Den er stort set uforandret i forhold til tidligere. 

Praktiske oplysninger

Nederst under praktiske oplysninger finder du et direkte link til vores medarrangør Apollo Rejser, der står for selve bookingen. Det sikrer at du/I selvfølgelig så også sikret gennem Rejsegarantifonden. Tryk på linket "Bestil rejse her" nederst på siden.

Der skal betales et depositum på 1.400,- kr. pr. rejsende (+ evt. ekstrabestilling af afbestillingsforsikring/rejseforsikring, såfremt dette ønskes). Den resterende del skal betales senest 60 dage inden afrejse. Betalingsspecifikation fremgår ved bestilling.

Der tages forbehold for at aflyse turen og dermed refundere det fuldt indbetalte beløb, hvis turen ikke kan gennemføres på grund, force majeure eller anden udefra indtruffen omstændighed. 

Vi gør opmærksom på at rejsende følger alle eventuelle Corona restriktioner, hvilket vil blive meddelt i direkte mail til alle rejsende.

Mødetid ved afrejse er senest 2 timer inden afgang.

Turen dag for dag

Lørdag

Ved ankomst til Kreta vil du/I blive hentet i lufthavnen af en repræsentant fra Elenas, der vil bringe jer til jeres hotel, hvor du/I bliver tildelt værelser og får mulighed for at pakke ud. Da vi ankommer til Kreta fra 3 forskellige danske lufthavne, har vi ligeledes 3 forskellige ankomst tidspunkter. Derfor vil der først være informationsmøde om turen søndag umiddelbart efter morgenmaden.

Dem der har tidlig ankomst til Kreta, vil få middagsbuffet lørdag aften på hotellet. Ligeledes vil dem der har sen afgang fra Kreta kunne få middagsbuffet inden afgang fra Kreta.

Søndag

Vi starter dagen med et solidt morgenmåltid i hyggelige samvær, så vi er klar til de første udflugter der venter. Afhængig af antallet af gæster kører vi i ét eller to hold på første udflugtsmål. Deles vi i to hold, vil det ene hold køre i bus til kurset: Traditionel Græsk Madlavning” hvor vi skal i en have i Chania og under kyndig vejledning, plukke de frugter og grøntsager, der skal bruges til maden. Herefter skal den tilberedes på traditionel vis for til sidst at blive spist med noget af den gode græske vin til. Er man til væveri, er der også mulighed for at få indblik i de gamle vævemetoder og være med i fremstillingen af de skønne håndvævede tekstiler. Turen varer ca. 7 timer.

Den anden tur (som det andet hold skal på) er en bjergtur i 4-hjulstrækkere i De Hvide Bjerge i 1400 meters hvor vi skal på besøg hos en af de hyrder, der lever i bjergene hele sommeren og vogter sine geder. Her skal vi også have fortællingen om den ægte græske Graviere ost men gederne, der har leveret mælken, græsset frit omkring os. Udflugten byder også på en tur gennem Therisso kløften, der er den eneste kløft på Kreta, hvor man kan køre i bil…..hvis den vel at mærke er 4-hjulstrukken. Udflugten slutter med vinsmagning og en let frokost på en af Kretas bedste vingårde, Manousakis, inden ture går tilbage til hotellet.

Mandag

Mandagen byder på stort set samme program som søndagens program dog med denne forskel, at de to hold vi måske deles i, skifter, så begge hold oplever både det Traditionelle Græske Madlavningskursus og turen med 4-hulstrækkere til 1400 meters højde i De Hvide Bjerge.

Bliver vi ikke opdelt i to hold, køres den ene tur om søndagen og den anden tur om mandagen, så ALLE får mulighed for at deltage i begge ture, der hver især er på ca. 7 timers varighed.

Tirsdag

Den første dag uden noget egentligt program andet end der som alle andre dage, er stor morgenbuffet på hotellet. Ellers er dagen fri til at nyde tilværelsen og slappe af, gåture, tage til en af de nærliggende byer eller hvad man nu lyster. Der er også her der er mulighed for at se eller gense nogle af de andre skønne steder der findes på det vestlige Kreta.

Aftenen rundes af med middagsbuffet på hotellet for dem der ønsker det. 

Onsdag

Når vi alle har fået morgenmad og er klar, kører bussen os til Chania, hvor vi skal på rundtur i den gamle by med alle dens unikke steder, arkitektoniske forskellighed, på vandretur gennem det tyrkiske og byzantinske kvarter, se på seværdigheder, den flotte Trimatiri Katedral, gennem lædergaden med alle den boder, have mulighed for shopping og måske nyde en frappe eller græsk kaffe på en fortovscafe, inden vi samles til frokost et sted i den gamle by, hvor vi bliver forkælet med adskillige lækre retter fra det kretensiske og græske køkken.

Herefter går turen igen tilbage til hotellet efter endnu en dag med en på opleveren.

Da vi ikke vil have at vores gæster går sultne i seng, er der selvfølgelig igen middagsbuffet på hotellet, hvis det efterhånden er muligt at klemme en bid mere ned.

Ellers er aftenen tiltænkt afslappende fælles hygge for dem der har lyst. 

Torsdag

Som sædvanlig starter dagen ved morgenbordet, men det er op til hver især hvornår man vil have morgenmad, for torsdagen er stort set fri til at gøre lige hvad man vil. Det kan være den står på ren afslapning og fordøjelse af de indtryk de forrige dag har givet, en tur i poolen eller langs stranden, eller måske bare en god bog i en liggestol i haven under en palme.

Da mange af vores gæster typisk har besøgt Kreta indtil flere gange, kan der også være steder man gerne vil gense eller personer man vil hilse på. Derfor har vi i Elenas sørget for, at der efter forudgående aftale vil kunne stå en udlejningsbil til rådighed ved hotellet, fra en af vores samarbejdspartnere, til en yderst fornuftig pris, så man kan tage ud på egen hånd og udforske præcis det man ønsker.

Fredag

Det meste af fredagen er i lighed med torsdagen til fri afbenyttelse og afslapning (det er jo en ferietur😊)

Den sidste aften skal imidlertid sluttes med manér og det bliver den, når vi mødes på Romeos Taverne til et festmåltid med drikkevarer ad libitum til maden.

Lørdag

Lørdag skal vi afsted fra hotellet i 2-3 hold, for at nå de respektive afgange. Dem der har sen afgang, vil kunne deltage i middagsbuffeten om aftenen, inden de skal med bussen.

Vi skal være ude af vores værelser i løbet af formiddagen, men til dem der først skal rejse om aftenen, vil der blive arrangeret værelser til opbevaring, omklædning og bad.

Hvad koster det?

Prisen for denne tur er fra 10.995,-
(Prisen er pr. person ved 2 personer i samme værelse på samme booking)

Der skal betales et depositum på 1.400,- kr. pr. rejsende (+ evt. ekstrabestilling af afbestillingsforsikring/rejseforsikring, såfremt dette ønskes). Den resterende del skal betales senest 60 dage inden afrejse. Betalingsspecifikation fremgår ved bestilling.

Teknisk rejsearrangør: Apollo Rejser, Amager Strandvej 390, 4., 2770 Kastrup, CVR. 17435930, Medlem af Rejsegarantifonden nr. 0830.

Rabatkoder til brug ved varekøb hos Elenas kan IKKE benyttes ved bestilling af rejse.

Turen er UDSOLGT og bestillingslinket virker derfor ikke.

Nåede du/I ikke at bestille rejsen i tide?.. så ring til Michael på 70231201 - så vi kan se om ikke vi kan finde plads alligevel.

  

 

Inspirations billeder fra tidligere ture

...Klik på et billede for at forstørre...