Handelsbetingelser

Det er så let at handle hos Elenas.dk

Vi vil gerne, at det skal være let at handle med os på vores hjemmeside. Derfor har vi nogle meget enkle handelsbetingelser:

Du bestiller de varer du ønsker og får automatisk en ordrebekræftelse. Hvis enkelte produkter skulle være midlertidig udsolgt, får du meget hurtigt en mail om hvornår vi kan levere.

Hos Elenas kan du vælge at betale på følgende måder:

Med gængse kreditkort, Paypal konto, Mobilpay, Bankoverførsel eller efter faktura.

Vi opkræver ikke gebyr for betaling med kort eller andre betalingsformer.

Vælger du betaling efter faktura, fremsender vi faktura til dig så snart ordren er klar til levering. Så snart indbetaling er modtaget afsendes ordren. Benyttes denne betalingsform henligger ordren i 7 dage fra faktura er afsendt og ordren annulleres herefter automatisk, såfremt betaling ikke er modtaget.

På alle køb via hjemmesiden giver vi 14 dages fuld fortrydelsesret. Eneste betingelse er, at du returnerer varerne i uåbnet original emballage for egen regning. Har du allerede betalt for leverancen refunderes købet fuldt ud (dog fratrukket porto). Refundering sker indenfor 2 bankdage efter at vi har modtaget varerne retur.

Da vi også sælger øl, vin og spiritus på hjemmesiden, skal du skal være fyldt 18 år for at handle på Elenas.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Generelle oplysninger

Hovedkontor:

Elenas ApS
Danelykke 3
7800 Skive

Tel.:        70231201
Mail:      elenas@elenas.dk

Elenas ApS er etableret 2011 men omdannet til anpartsselskab 2014
CVR nr. 35835423

Levering Danmark:
Vi har indført faste lave leveringspriser. I Danmark leverer vi alle ordre uanset størrelse for kun 39,- kr. til nærmeste pakkeshop eller i visse tilfælde direkte til dør. Alle varer sendes med Track & Trace så du kan følge pakken fra den afgår fra os til den er fremme hos dig.