Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

Handelsbetingelser

Det er så let at handle hos Elenas.dk

Vi vil gerne, at det skal være let at handle med os på vores hjemmeside. Derfor har vi nogle meget enkle handelsbetingelser:

Du bestiller de varer du ønsker og får automatisk en ordrebekræftelse. Hvis enkelte produkter skulle være midlertidig udsolgt, får du meget hurtigt en mail om hvornår vi kan levere.

Hos Elenas kan du vælge at betale på følgende måder:

Med gængse kreditkort, Paypal konto og Bankoverførsel.

Vi opkræver ikke gebyr for betaling med kort eller andre betalingsformer.

Ordre hvor der som betalingsløsning bruges kreditkort eller PayPal vil pengene blive trukket når ordren afsendes fra vores lager.

Vælger du betaling efter Bankoverførsel, fremsender vi faktura til dig så snart ordren er klar til levering. Så snart indbetaling er modtaget afsendes ordren. Benyttes denne betalingsform henligger ordren i 7 dage fra faktura er afsendt og ordren annulleres herefter automatisk, såfremt betaling ikke er modtaget.

På alle køb via hjemmesiden (undtaget ferske varer) giver vi 14 dages fuld fortrydelsesret. Eneste betingelse er, at du returnerer varerne i uåbnet original emballage for egen regning. Har du allerede betalt for leverancen refunderes købet fuldt ud (dog fratrukket porto). Refundering sker indenfor 2 bankdage efter at vi har modtaget varerne retur.

Skulle der være fejl eller mangler på din ordre har du 24 måneder til at reklamere til os, som skal ske på elenas@elenas.dk eller på telefon 7023 1201. Du bedes reklamere i så god tid som muligt, da vores interesse ligger i at få løst et evt. problem der skulle være og da vi forhandler fødevarer som er begrænset på deres holdbarhedsdato.

Da vi også sælger alkohol på hjemmesiden, skal du være fyldt 16 år for at købe alkohol med en alkohol% på under 16,5% og være fyldt 18 år for at købe alkohol med en alkohol% på over 16,5%. 


Generelle oplysninger

Hovedkontor:

Elenas ApS
Ringvej 3
7860 Spøttrup (Lem)
Danmark

Tel.:        70231201
Mail:      elenas@elenas.dk

Elenas ApS er etableret 2011 men omdannet til anpartsselskab 2014
CVR nr. 35835423

Levering Danmark:
Vi har indført faste lave leveringspriser. I Danmark leverer vi alle ordre uanset størrelse for kun 49,- kr. til nærmeste pakkeshop eller direkte til døren for 69,- kr. Alle varer sendes med Track & Trace så du kan følge pakken fra den afgår fra os til den er fremme hos dig.

Fragt til private personer under 20 kg. er momsfrit.

Alle priser udover fragt er inkl. 25% moms.