Spring til indhold
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!

Hass Avocado

Hass Avocadoer er noget af det bedste indenfor Avocadoer. Hass er den eneste sort hvor skallen skifter farve fra grøn til mørk, når den er spisemoden. Det er en olierig Avocado med en cremet nøddeagtig konsistens, der både er flot ved anretning og med en fantastisk smag, man let bliver afhængig af.

Avocado er med et meget højt antal ikke mættede fedtsyrer en sund frugt med et væld af anvendelsesmuligheder.

Når vi leverer Avocadoer til dig er de umodne. Ønsker du af fremskynde modnings processen, kan du med fordel lægge den sammen med bananer, appelsiner eller æbler, der udskiller ethylen.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved modtagelse bør du gennemgå de modtagne frugter, og kontrollere at Avocadoerne er intakte. Du skal ikke trykke på frugterne for at tjekke om de er i orden, da det vil kunne ødelægge selv frugten.

Da der er tale om naturlige frugter, kan vi selvfølgelig ikke love eller garantere nogle former for holdbarhed. Dog råder vi til, at man opbevarer sine Avocadoer mørkt og køligt (bedst i køleskab) og tage ud til modning efter behov. Ved opbevaring i køleskab (ca. 5 grader) vil de kunne holde sig op til en måneds tid.

Har du modtaget frugt og grønt som ved levering eller indenfor 2 dage fra leveringen er dårlig, bedes du sende os et billede på mail til elenas@elenas.dk og notere dit ordrenummer.