Tag med Elenas til Kreta på Male og Tegne Kursus 2019 — Elenas | Smagen af Grækenland

Ring Til Os

Vi er ved telefonen 7 dage om ugen, så giv os endelig et kald på +45 7023 1201

Skriv Til Os

Har du et hurtigt spørgsmål så kan vi besvare, også i weekenden! Skriv til grupperejser@elenas.dk

Rejsegaranti Fonden

Elenas Grupperejser ApS, som står for alle rejserne er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden.

Male kursus 2019

KOM MED NED OG MAL DET SMUKKE GRÆKENLAND

LUKKET FOR TILMELDING

KURSUS FOR ALLE DER ELSKER AT MALE ELLER TEGNE UANSET PÅ HVILKET NIVEAU MAN ER

Pris for 1 rejsende KUN 12.495,- i enkeltværelse (halvpension)
Pris pr. person ved 2 rejsende KUN 10.995,- i dobbeltværelse (halvpension)
Du betaler kun depositum (kr. 2.000,-) ved bestilling
Restbeløbet skal betales 75 dage før afrejse
  

Sammen med underviser og billedkunstner Karin Ulrich, har vi skabt denne unikke mulighed for at fordybe sig i billedkunstens mange facetter, med et rigt udvalg af steder enhver billedkunstner vil elske at hente inspiration. Der er et utal af scener til det helt rigtige billede uanset hvilken udtryksform man har i sin billedkunst. Om du er nybegynder eller mere erfaren ud i billedkunsten spiller ingen rolle, for der er både samlet og individuel undervisning og vejledning samt selvfølgelig inspiration fra de andre kursister.

Du får al den tid du skal bruge til at fordybe dig i dit værk eller dine værker, men også mulighed for at besøge en af Grækenlands mest anerkendte billedkunsthandlere, der på sin egen måde fra et lille lokale midt i Chania gamle bydel, sælger malerier af alle de kendte græske kunstnere. Her ligger billederne i stakke på lærred og han giver sig ikke ud i indramningen og flot galleri ophængning, måske han selv er passioneret billedkunstner. Til gengæld rejser hans datter verden rundt med store fine galleri udstillinger, mens Stamatis, som han hedder, hellere vil sidde midt i Chania mellem tusindevis af malerier, en pensel i hånden og et lærred foran sig.  

Men selvfølgelig bliver der også tid til både udflugter og meget andet som uden tvivl vil kunne inspirere dig og give dig masser af idéer med hjem i rygsækken.

Som alle andre rejser fra Elenas Grupperejser, handler det naturligvis også om at vi skal nyde tilværelsen, slappe af og have rigtig god autentisk græsk mad og drikke.

Har du nogle specielle ønsker om en location til dit portræt, har vi vores lille minibus til rådighed alle dage, som med lethed kan bringe os lige derhen hvor vi gerne vil være.

Bemærk at det på denne tur kun er plads til 7 deltagere, så det gælder i høj grad om at bestille så tidligt som muligt.

Man skal selv medbringe farver og andre redskaber  men vi har staffelier og klapstole til fri afbenyttelse,  

Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter, entré og gebyrer, hvor det er påkrævet,samt udgifter til underviser på Male kursus og Rytmisk kor kursus.

Turen afgår med SAS fra København, Billund og Aalborg Lørdag den 1/6-19 og vi er hjemme igen Lørdag den 8/6-19 (København og Aalborg) og Søndag 9/6-19 (Billund)

Grupperejsen arrangeres af Elenas Grupperejser ApS i samarbejde med Apollo Rejser og SAS Charter og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Medlems Nr. 2941)

Der er på denne rejse plads til max. 7 deltagere.

Aldersklasse 40+

 

København

Billund

Aalborg

Afgang

01/6-19  kl. 07:45

01/6-19  kl. 17:35

01/6-19  kl. 17:05

Hjemkomst

08/6-19  kl. 15:55

09/6-19  kl. 01:45

08/6-19  kl. 15:00

 

Billetpriser:

Den samlede pris for deltagelse i Elenas Grupperejse er kr. 10.995,- pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse. Billetterne skal bestilles samlet.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500-

Ønskes afbestillingsforsikring tillægges 198,- kr. 

Priserne er inklusive skatter og afgifter

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet

Betaling:

Der opkræves depositum på 2.000 kr. pr. person ved bestilling + eventuel  afbestillings forsikring (198,- kr.) Restbetaling skal ske senest 75 dage før afrejse. Efter modtagelse af bestilling fremsendes separat kvittering/faktura på depositum og eventuel afbestillings forsikring samt endelig faktura på restbeløb.

Ønskes (EU) rejseforsikring kan dette bestilles separat ved at notere det i bemærkninger i kurven ved bestilling. Rejseforsikring koster 550,- kr. og tegnes gennem Gouda. 

Se vores samlede rejsebrochure her

Se vores generelle betingelser her

 

Male kursus på Kreta 2019

eller se alle vores rejser her.
 

Lidt inspiration for turen

 

Vores hotel

 

Vores underviser Karin Ulrich

 

Vores rejseleder Michael Halle

 Trustpilot