Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

New Hall Navel

New Hall Navel er én af de mest eftertragtede appelsiner på Grækenlands største ø, Kreta.

Sorten New Hall er typisk kendetegnet ved sødlig til sød og mindre syreholdig smag, som giver en rigtig god oplevelse som både spiseappelsin samt en topkvalitet som juice-appelsin!

New Hall Navel appelsinerne fra Kreta, dyrkes af mindre selvstændige landmænd og kan derfor ikke kan sammenlignes med masseproducerede appelsiner.

Ved at handle direkte med de kretensiske landmænd, får man et helt naturligt produkt, som hvis man selv havde plukket det direkte fra træet, og de bliver plukket helt frem til et par dage før vi henter dem og kører dem direkte til Danmark. De er sjældent økologisk certificeret, men dyrkes typisk på samme måde uden brug af andet end naturlig gødning. I de tilfælde hvor de er økologisk certificeret, vil det fremgå af produktnavnet.

Med appelsiner fra Kreta får man ikke kun en pragtfuld smagsoplevelse, men bidrager også til at holde gang i de små landmænd, hvis eneste levevej er udbyttet af deres plantage.

Opbevaring og holdbarhed:
Ved modtagelse bør du gennemgå de modtagne frugter, og kontrollere at appelsinerne er intakte. Såfremt du finder appelsiner som kan have et blødt/stødt punkt eller have en uregelmæssighed i skallen, råder vi til at du benytter disse først, da der typisk kun er tale om uregelmæssighed i skallen, som kan fjernes og derfor ingen betydning har for frugten.

Da der er tale om naturlige frugter, kan vi selvfølgelig ikke love eller garantere nogle former for holdbarhed. Dog råder vi til, at man opbevarer sine appelsiner mørkt og køligt, dog ikke direkte på et beton eller lignende gulv, da frugterne vil trække fugt fra gulvet. Det vi give det bedste resultat, og giver for nogle, flere ugers holdbarhed. Dog bør man sørge for løbende at se frugterne efter og fjerne evt. dårlige, så de ikke viderefører det til de øvrige frugter.

Har du modtaget frugt og grønt som ved levering eller indenfor 2 dage fra leveringen er dårlig, bedes du sende os et billede på mail til elenas@elenas.dk og notere dit ordrenummer.