Spring til indhold
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!
Vi holder OPHØRSUDSALG og du kan læse om FRAGT & BETINGELSER her!

Om os

Velkommen til Elenas.dk – her finder du nogle af naturens bedste og mest vidunderlige produkter fra Kreta og andre lande. Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af græske specialiteter, herunder olivenolie, vin, øl og meget mere. Vi har altid haft fokus på at give vores kunder den bedste oplevelse og det bedste udvalg af autentiske produkter.

Elenas ApS..................................................

Historien

Det hele startede i 2005, da vi for første gang satte vores ben på den pragtfulde ferieø Kreta.

Det var nærmest en tilfældighed at vi lige endte der efter 15 år uden én feriedag, og det blev en stor omvæltning i vores families liv. 

Vi faldt for den mangfoldige græske natur med de skønne naturlige råvarer og specielt oliven olien, der har så mange gode egenskaber og burde være en fast ingrediens i ethvert køkken.

Igennem årtusinder har oliven olien fra Kreta været øens største indtægtskilde (lige bortset fra turismen) og det ikke uden grund. Den koldpressede ekstra jomfru olivenolie har så mange anvendelsesmuligheder, at det slet ikke er til at remse op.

Det var og er vores mål med Elenas at give danskerne mulighed for selv at opleve ikke kun den fantastiske græske jomfru oliven olie og alle dens fantastiske egenskaber, men også alle mulige andre græske produkter. I dag kan vi så med stolthed sige, at vi i Elenas har Danmarks største sortiment i Græske specialiteter og der kommer hele tiden nye produkter til.

I slutningen af 2022 begyndte vi også at sælge produkter fra andre lande, som har vist sig at være en stor succes.

Den 1. februar 2016 overtog jeg vores familievirksomhed Elenas, hvor min far dog stadig er med, hvor han blandt har den daglige kontakt til mange af vores gamle leverandører på Kreta og i fastlandet for at sikre, at kvaliteten altid er i top og vi har de varer på hylderne som vores mange kunder efterspørger.

Elenas drives stadig som familiefirma fra vores adresse i Spøttrup, hvor vi også har vores butik, administration og lager, og det er også herfra vi sender alle ordre afsted til kunderne.

Har du brug for at få råd og vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe os op på 70231201, ligesom du altid er velkommen til at aflægge os et besøg i butikken.

Udover alle de unikke og spændende udenlandske produkter, kan vi også være behjælpelige med en masse dagligvare, i et hvis omfang her på Elenas.dk, men også på vores side Kassepris.dk som vi startede i 2023, med ønske om at tilbyde den danske forbruger for en masse dagligvare til en fast lav pris!

Alt i alt sker der altid noget i Elenas – så hold øje med siden og følg gerne med på vores Facebook, Instagram, hjemmeside og/eller nyhedsbrev!

I 2021 var vi så heldige at blive vist i programmet Fast Arbejde på TV Midt Vest, som du kan se gratis på deres hjemmeside, som du kommer til ved at klikke her.

Med venlig hilsen 
Victor Halle