Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 299,- | Bestil på hverdage inden 15:00 afsendt samme dag!
Bestil på hverdage inden 15:00 afsendt samme dag!

Om osPå Kreta finder du nogle af naturens bedste, mest vidunderlige og helt naturlige produkter. Vi forhandler alt fra traditionelle græske øl som blandt andet Mythos og Fix, olivenolie, vin og en masse andre specialiteter.


Vi glæder os til at betjene dig.

Elenas ApS..................................................

Historien

Det hele startede i 2005, da vi for første gang satte vores ben på den pragtfulde ferieø Kreta.

Det var nærmest en tilfældighed at vi lige endte der efter 15 år uden én feriedag, og det blev en stor omvæltning i vores families liv. 

Vi faldt for den mangfoldige græske natur med de skønne naturlige råvarer og specielt oliven olien, der har så mange gode egenskaber og burde være en fast ingrediens i ethvert køkken.

Igennem årtusinder har oliven olien fra Kreta været øens største indtægtskilde (lige bortset fra turismen) og det ikke uden grund. Den koldpressede ekstra jomfru olivenolie har så mange anvendelsesmuligheder, at det slet ikke er til at remse op.

 

Det var og er vores mål med Elenas at give danskerne mulighed for selv at opleve ikke kun den fantastiske græske jomfru oliven olie og alle dens fantastiske egenskaber, men også alle mulige andre græske produkter. I dag kan vi så med stolthed sige, at vi i Elenas ApS har Danmarks største sortiment i Græske specialiteter og der kommer hele tiden nye produkter til.

Den 1. februar 2016 overtog jeg vores familievirksomhed Elenas ApS, hvor min far dog stadig er med, hvor han blandt har den daglige kontakt til mange af vores gamle leverandører på Kreta og i fastlandet for at sikre, at kvaliteten altid er i top og vi har de varer på hylderne som vores mange kunder efterspørger.

Elenas ApS drives stadig som familiefirma fra vores adresse i Spøttrup, hvor vi også har vores butik, administration og lager, og det er også herfra vi sender alle ordre afsted til kunderne.

Har du brug for at få råd og vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe os op på 70231201, ligesom du altid er velkommen til at aflægge os et besøg. Butikker åbningstider finder du i bunden af vores hjemmeside.

Nogle gange i løbet af året har vi specielle arrangementer fortrinsvis i butikken, hvor vi har åbent om lørdagen fra 10-15. Det er typisk i forbindelse med påsken hvor vi holder ”Græsk påske” med grillstegt lam og alt hvad der hører sig til, i slutningen af juni hvor vi henter en masse Vandmeloner hjem fra Kreta og den første eller anden lørdag i december hvor vi har vores traditionelle ”Appelsindag”. Men ikke nok med det, for vi holder også ”Ølsmagning” ind imellem som man også kan bestille til separat for 15 - 25 personer.

Alt i alt sker der altid noget i Elenas – så hold høje med siden og følg os på Facebook.

 

Med venlig hilsen 

Victor Halle