Ring Til Os

Vi er ved telefonen 7 dage om ugen, så giv os endelig et kald på +45 7023 1201

Skriv Til Os

Har du et hurtigt spørgsmål så kan vi besvare, også i weekenden! Skriv til grupperejser@elenas.dk

Rejsegaranti Fonden

Elenas Grupperejser ApS, som står for alle rejserne er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden.

Påske på Kreta 2019

DEN GRÆSK ORTODOKSE PÅSKE

TUREN ER UDSOLGT

OPLEV HØJDEPUNKTET VED PÅSKEN PÅ KRETA OG EN KULINARISK OG KULTUREL FERIE PÅ KRETA MENS ALT BLOMSTRER

Pris for 1 rejsende KUN 10.995,- i enkeltværelse (halvpension)
Pris pr. person ved 2 rejsende KUN 9.495,- i dobbeltværelse (halvpension)
Du betaler kun depositum (kr. 2.000,-) ved bestilling
Restbeløbet skal betales 75 dage før afrejse

DENNE TUR ER UDSOLGT

Vi kan se at der er rigtig mange inde og kigge på denne tur, der er en af de mest eftertragtede. Måske du kunne have lyst til Forårsturen i stedet ? 

Påsken er en oplevelse i sig selv på Kreta der starter onsdagen før Skærtorsdag og varer ved til søndag aften. Om onsdagen pynter man æg med rød farve, Skærtorsdag er en typisk familiedag og Langfredag er kirkedag og de fleste butikker og virksomheder holder lukket. Lørdag (hvor vi ankommer) er almindelig arbejdsdag men der lukkes alle steder tidligt, for stort set alle skal i kirke om aftenen. Efter at der har været messe i alle kirker hele aftenen, kommer præsterne ud af kirkerne lidt over midnat, råber i alle verdenshjørner at Kristus er opstået og med den hellige ild antænder han et stort bål udenfor hver kirken, hvor Judas (forræderen) er hængt op på samme måde som vi i Danmark sætter hekse på vores Sankt Hans bål. Når bålet er antændt tager hver enkelt person et medbragt stearinlys frem og giver det ild fra bålet og går derefter hjem mens alle øens kirkeklokker ringer. Med stearinlyset tegner de så et kors på deres døre som symbol på at døden skal gå forbi det næste år. Både det og det store  festfyrværkeri kommer vi til at opleve og hvis man skulle have lyst, er der sikkert også mulighed for at smage den særlige suppe der koges hele lørdagen af indvolde fra det lam der skal steges Påskedag efter at man har fastet i 40 dage.

Påskedag skal vi være med til den traditionelle påskefrokost som ellers også er forbeholdt familien. Vi skal have Mezes af det helstegte lam der snurrer på spydet over grillen og selvfølgelig også selve lammet når det er færdigstegt. Sådan en påskefrokost varer typisk det meste af eftermiddagen og aftenen inden man går meget mætte i seng.

Resten af den uge vi skal tilbringe på Kreta, bliver med andre kulinariske og kulturelle oplevelser. Vi skal til vinsmagning, ud hvor selv kretenserne farer vild, se Gramvousa, på klosterbesøg, til Paleochora hvor hippierne fra England og Australien i 70'erne slog sig ned og stadig holder til, i dag bare med en kop kaffe og flere dage gammel The Times i hånden, vi skal en tur i bjergene og spise kretensisk mad som man gjorde for hundrede af år siden, vi skal en tur på havet og se Chania fra søsiden og selvfølgelig rundt i de små gader i Chania, i både det Tyrkiske og Venetianske kvarter. Hele ugen har vi vores egen minibus stående til rådighed til at transportere os derhen hvor vi gerne vil. Men først og fremmest er det en tur hvor maden, samværet og den gode stemning er i højsæde, så det er også en tur hvor der er tid til at slappe af og bare nyde livet.

Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter, entré og gebyrer hvor det er påkrævet.

Turen afgår med SAS fra København og vi er hjemme igen Lørdag den 4/5-19, men tilslutning fra jyske lufthavne eller direkte fly fra Billund, dog med senere ankomst til Kreta kan arrangeres efter ønske. (Bemærk at Påsken i Grækenland falder en uge senere end i Danmark).

Vil du hellere flyve fra Billund kan dette arrangeres for en merpris på 260 kr. pr. billet. Kontakt os venligst på telefon 70231201 (svarer alle dage fra 10-20) hvis du ønsker dette.

Grupperejsen arrangeres af Elenas Grupperejser ApS i samarbejde med Apollo Rejser og SAS Charter og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Medlems Nr. 2941)

Der er på denne rejse plads til max. 8 deltagere.

Aldersklasse 55+

 

København

Billund

 

Afgang

27/4-19  kl. 06:30

27/4-19  kl. 16:30

 

Hjemkomst

04/5-19  kl. 14:45

05/5-19  kl. 00:55

 

Fra Billund flyves med Thomas Cook Airlines

Billetpriser:

Den samlede pris for deltagelse i Elenas Grupperejse er kr. 9.495,- pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse. Billetterne skal bestilles samlet.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500,- kr.

Ønskes afbestillingsforsikring tillægges 198,- kr. 

Priserne er inklusive skatter og afgifter

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet 

 

Betaling:

Der opkræves depositum på 2.000 kr. pr. person ved bestilling + eventuel  afbestillings forsikring (198,- kr.) Restbetaling skal ske senest 75 dage før afrejse. Efter modtagelse af bestilling fremsendes separat kvittering/faktura på depositum og eventuel afbestillings forsikring samt endelig faktura på restbeløb.

Ønskes (EU) rejseforsikring kan dette bestilles separat ved at notere det i bemærkninger i kurven ved bestilling. Rejseforsikring koster 550,- kr. og tegnes gennem Gouda. 

Se vores samlede rejsebrochure her

Se vores generelle betingelser herTrustpilot