Tag på Rytmisk Kor og Sanger Kursus på Kreta i 2019 | Elenas — Elenas | Smagen af Grækenland

Ring Til Os

Vi er ved telefonen 7 dage om ugen, så giv os endelig et kald på +45 7023 1201

Skriv Til Os

Har du et hurtigt spørgsmål så kan vi besvare, også i weekenden! Skriv til grupperejser@elenas.dk

Rejsegaranti Fonden

Elenas Grupperejser ApS, som står for alle rejserne er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden.

Rytmisk Kor kursus 2019

VÆR MED TIL MUSIK I HELT NYE OMGIVELSER

LUKKET FOR TILMELDING

ER DER EN SANGER GEMT I DIG OG KUNNE DU TÆNKE DIG AT SYNGE I ET RYTMISK KOR I EN UGE PÅ KRETA MED MULIGHED OGSÅ FOR ENEUNDERVISNING OG SOLOSANG?

Pris for 1 rejsende KUN 11.495,-  i enkeltværelse (halvpension)
Pris ved 2 rejsende KUN 9.995,- pr. person i dobbeltværelse (halvpension)
Du betaler kun depositum (kr. 2.000,-) ved bestilling
Restbeløbet skal betales den 28. februar 2019
 

Salget til dette sang kursus er nu godt i gang, og selvom vi har plads til flere på dette spændende lærerige kursus end vi har på andre ture, er det lige pludselig udsolgt.

Så bestil NU hvis du også vil med.  

Grækerne er generelt meget sangglade og synger med største fornøjelse alle deres karakteristiske hjemlandssange for fuld hals ved enhver given lejlighed.Det er imidlertid ikke græske sange vi skal synge på dette kursus, med derimod velkendte moderne rytmiske sange og evergreens fra de sidste årtier. Kurset henvender sig til  solister og korsangere gerne med rytmisk sans, som gerne vil mærke glæden ved at synge og udvikle sangen gennem den uge kurset tager.

Uanset om man synger på hobbyplan eller mere professionelt, handler det også om at "komme ud over kanten" med sin sang, performance og udstråling, så det indgår også i kurset, der afsluttes med en lille uformel koncert. 

Vores kapelmester og korleder er Rasmus Hollerup, der til daglig er leder af adskillige velsyngende kor og har 10 års erfaring som korleder og tillige en Bachelor i Almen Musikpædagogik. Rasmus er meget ligetil i sin undervisnings form og er samtidig den perfekte akkompagnetør på både guitar og klaver som han også underviser i på højt niveau. Med sig ved sin side har han Elenas Grupperejser's rejseleder Michael Halle, der er uddannet sanger og har delvis beskæftiget sig som sådan, siden han i 70'erne fik sin grunduddannelse i Københavns Drengekor.Med de to ankermænd for koret, skal det nok blive både meget festligt, fornøjeligt og særdeles lærerigt for alle, uanset hvilket stadie man starter på.  

Der er 4-5 timers korundervisning alle dage og efterfølgende mulighed for soloundervisning. Dermed er der også både plads til sightseeing i det gamle Chania, en tur på markedet, en sejltur ud fra Chania, hyggeligt samvær, sol, sommer, en dukkert i Middelhavet og en masse god mad.

Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter, entré og gebyrer, hvor det er påkrævet,samt udgifter til underviser på Male kursus og Rytmisk kor kursus.

Turen afgår med SAS fra København og Billund Lørdag den 11/5-19 og vi er hjemme igen Lørdag den 18/5-19 (København) og Søndag 19/5-19 (Billund)

Grupperejsen arrangeres af Elenas Grupperejser ApS i samarbejde med Apollo Rejser og SAS Charter og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Medlems Nr. 2941)

Der er på denne rejse plads til ca. 20-25 deltagere.

Aldersklasse fra 20 til 80

 

København

Billund

Aalborg

Afgang

11/5-19  kl. 06:30

11/5-19  kl. 17:40

-

Hjemkomst

19/5-19  kl. 01:25

19/5-19  kl. 01:50

-

 

Billetpriser:

Den samlede pris for deltagelse i Elenas Grupperejse er kr. 9.995,- pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse. Billetterne skal bestilles samlet.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500-

Ønskes afbestillingsforsikring tillægges 198,- kr. 

Priserne er inklusive skatter og afgifter

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet

Betaling:

Der opkræves depositum på 2.000 kr. pr. person ved bestilling + eventuel  afbestillings forsikring (198,- kr.) Restbetaling skal ske senest den 28/2-19. Efter modtagelse af bestilling fremsendes separat kvittering/faktura på depositum og eventuel afbestillings forsikring samt endelig faktura på restbeløb.

Ønskes (EU) rejseforsikring kan dette bestilles separat ved at notere det i bemærkninger i kurven ved bestilling. Rejseforsikring koster 550,- kr. og tegnes gennem Gouda. 

Se vores samlede rejsebrochure her

Se vores generelle betingelser her

 

Rytmisk kor kursus i varmen på Kreta 

eller se alle vores rejser her.

 

Lidt inspiration for turen

 

Vores underviser og korleder Rasmus Hollerup

 

Vores rejseleder Michael HalleTrustpilot