Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

Smagen af Ferie

Elenas er en online og fysisk butik som sælger et stort udvalg af produkter som du vil kunne mindes fra din(e) ferie(er).

Vi har Danmarks største sortiment af græske produkter, udover et bredt sortiment af produkter udover de græske, så uanset om du søger øl, lækre oliven, møbler, vin, krukker, kosmetik, eller meget andet du mindes fra din ferie, så er der en stor chance for at du kan finde det hos os.

Én af vores mest udbredte kategorier er produkterne fra Mythos, dog er vores fokus på alle vores kategorier, så vi kan blive din totalleverandør af alle de bedste og efterspurgte produkter fra de mest udbredte ferielande.

Nogle af vores meget populære kategorier er olivenolie, oliven, færdigretter og krukker.

Du kan også finde et udvalg af blandt andet græske møbler, sodavand, hudpleje og honning.

Grunde til at handle med Elenas:

✔️ Autentiske produkter - Alle vores produkter stammer fra det land som de repræsenterer for at du får de helt rigtige produkter af bedste kvalitet.

✔️ Kundeservice i øjenhøjde - Elenas er et familieforetagende og derfor behandler vi alle som en del af familien, udover vi er stolte over at have hele 4,9 / 5,0 score på Trustpilot.

✔️ Stort udvalg og hurtig levering - Hos Elenas finder du et stort og voksende sortiment af de bedste produkter, og får leveret dette på 1-2 dage fra bestillinger i Danmark, og kun på få ekstra dage leveret til resten af Europa.

✔️ Altid åbent - Du kan handle døgnet rundt på elenas.dk så du kan handle på det tidspunkt som passer dig, eller komme forbi vores butik indenfor åbningstiderne som du finder i bunden af vores hjemmeside.