Tag på Vinrejse med Elenas til Kreta og nyd Græsk Vin når det er bedst — Elenas | Smagen af Grækenland

Ring Til Os

Vi er ved telefonen 7 dage om ugen, så giv os endelig et kald på +45 7023 1201

Skriv Til Os

Har du et hurtigt spørgsmål så kan vi besvare, også i weekenden! Skriv til grupperejser@elenas.dk

Rejsegaranti Fonden

Elenas Grupperejser ApS, som står for alle rejserne er naturligvis medlem af Rejsegaranti Fonden.

Vinrejse 2019

SMAG PÅ DE GRÆSKE DRUER PÅ EN MÅDE DU ALDRIG HAR PRØVET FØR

LUKKET FOR TILMELDING

SOL - SOMMER - GOD MAD - GOD VIN - GODT SELSKAB....Det er stort set hvad denne rejse byder på.

Pris for 1 rejsende KUN 10.995,- i enkeltværelse (halvpension)

Pris pr. person ved 2 rejsende KUN 9.495,- i dobbeltværelse (halvpension)

Du betaler kun depositum (kr. 2.000,-) ved bestilling
Restbeløbet skal betales 75 dage før afrejse
  

Når man taler om Græsk Vin er der nogle der straks rynker på næsen. Det er jo bare en forfærdelig harpiksholdig Retsina, siger mange. Men der er mere et udtryk for uvidenhed snarere end nysgerrighed, for Græsk Vin er i dag fuldt ud på højde med mange af de øvrige sydeuropæiske vine og kan let måle sig med dem. Det til trods for at det gennem nogle hundrede år under Osmanisk styre har været forbudt at fremstille vin på Kreta. Senere under det tyrkiske styre fortsatte dette forbud, men grækere har det som bekendt med ikke altid at rette sig efter de påbud de får, så visse producenter har ufortrødent dyrket vin i adskillige generationer, selvom de ikke måtte.

På denne tur kommer vi rundt til 4 af de bedste vingårde og producenter hvor vi skal smage på herlighederne. Og skulle man få lyst til at købe nogle af de ædle dråber, kan de bestilles på stedet og sendes hjem via Elenas til særlig favorabel pris.

Turen handler dog ikke kun om vinsmagninger, selvom det fylder meget. Der bydes også på en række udflugter og oplevelser som man frit kan vælge mellem, hvis ikke man ”bare” vil fordrive noget af tiden på stranden, med en kølig hvidvin under en parasol.

Der ligger i sagens natur, at denne rejse ikke er beregnet til at have børn med og den lovmæssige minimumsalder for at deltage er 18 år, men turen appellerer mere til et publikum på 30+

Som de fleste af Elenas Grupperejser's ture, er maden, vinen, oplevelserne og de sociale samvær i højsæde, og det er gruppen selv der er med til at definerer hvad vi skal, for at alle få den bedst mulige tur og største rejseoplevelser med sig hjem.

Alle Elenas Grupperejser indbefatter flyrejse t/r (København, Billund, Aalborg), mad ombord på flyet begge veje, lufthavnstransfer til/fra hotel, indkvartering i enkelt eller dobbeltværelse med eget bad og balkon, morgenmad og 2 retters menu hver aften inklusive drikkevarer, dansk rejseleder alle dage og samtlige udflugter, entré og gebyrer, hvor det er påkrævet.

Turen afgår med SAS fra København, Billund og Aalborg Lørdag den 1/6-19 og vi er hjemme igen Lørdag den 8/6-19 (København og Aalborg) og Søndag 9/6-19 (Billund)

Grupperejsen arrangeres af Elenas Grupperejser ApS i samarbejde med Apollo Rejser og SAS Charter og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (Medlems Nr. 2941)

Der er på denne rejse plads til max. 7 deltagere.

Aldersklasse 40+

 

København

Billund

Aalborg

Afgang

01/6-19  kl. 07:45

01/6-19  kl. 17:35

01/6-19  kl. 17:05

Hjemkomst

08/6-19  kl. 15:55

09/6-19  kl. 01:45

08/6-19  kl. 15:00

 

Billetpriser:

Den samlede pris for deltagelse i Elenas Grupperejse er kr. 10.995,- pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse. Billetterne skal bestilles samlet.

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500-

Ønskes afbestillingsforsikring tillægges 198,- kr. 

Priserne er inklusive skatter og afgifter

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet

Betaling:

Der opkræves depositum på 2.000 kr. pr. person ved bestilling + eventuel  afbestillings forsikring (198,- kr.) Restbetaling skal ske senest 75 dage før afrejse. Efter modtagelse af bestilling fremsendes separat kvittering/faktura på depositum og eventuel afbestillings forsikring samt endelig faktura på restbeløb.

Ønskes (EU) rejseforsikring kan dette bestilles separat ved at notere det i bemærkninger i kurven ved bestilling. Rejseforsikring koster 550,- kr. og tegnes gennem Gouda. 

Se vores samlede rejsebrochure her

Se vores generelle betingelser her

 

Vinrejse til Kreta med Elenas Grupperejser

eller se alle vores rejser her.
 

Lidt inspiration for turen

 

Vores hotel

  

Vores rejseleder Michael Halle

 Trustpilot