Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

Multimediedesigner - PRAKTIKPLADS

Praktikplads som multimediedesigner i nærheden af Skive.

Er du passioneret omkring e-handel og ønsker du at udvikle dine kompetencer indenfor digital markedsføring? Så har vi hos Elenas en spændende praktikmulighed til dig!

Vi er en veletableret virksomhed med dybe rødder indenfor e-handel, da hele 70% af vores forretning i dag foregår online, selvom vi også har en fysisk butik.

Vi driver Elenas.dk, en førende webshop med ikke mindre end 1600 aktive varenumre, og som samtidig er Danmarks største indenfor græske produkter. Samt en ny satsning vi også har lanceret der hedder Kassepris.dk, en innovativ platform der tilbyder danske forbrugere dagligvarer til faste lave priser.

Dit praktikforløb hos os vil centrere sig som udgangspunkt omkring SEO, SoMe og online annoncering, alt efter aftale og ønsker, hvor du vil få hands-on erfaring med at optimere vores online tilstedeværelse på både Elenas.dk og Kassepris.dk.

Du vil kunne få ansvar for at analysere og arbejde med nøgleord, opsætte relevante sider og kontinuerligt optimere vores position i Google søgeresultaterne. Du vil også få mulighed for at arbejde med organisk og betalt annoncering, primært via Google Ads og Meta, samt arbejde med hvordan vi maksimerer vores synlighed online.

Selvom størstedelen af arbejdet vil være mere selvkørende, vil du få mulighed for at påtage dig ansvarsområder og udforske dine egne idéer. Vi tror på, at erfaring opnås gennem praktisk arbejde, og derfor vil vi støtte dig i at teste og implementere dine kreative løsninger. Selvom vores in-house team ikke er omfattende, tilbyder vi en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne medarbejdere, der deler deres viden og erfaringer med dig undervejs.

Hvis du er en engageret studerende indenfor e-handel, digital markedsføring eller relaterede områder og ønsker at få praktisk erfaring i en spændende virksomhed der tør at tænke stort, så tøv ikke med at ansøge hos Elenas. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder indenfor e-handel.

Send din ansøgning til Victor på victor@elenas.dk og lad os sammen skabe en lærerig praktikperiode!