Spring til indhold
Fri fragt til pakkeshop ved 399,- 🤍 Levering 1-3 hverdage 🤍 4.8/5 på Trustpilot
FRI FRAGT TIL PAKKESHOP VED DKK 399+

Fortællinger fra Kreta

RSS
 • Fortællinger fra Kreta | 85
  maj 30, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 85

  Nu giver jeg stafetten videre….. Efter snart 2 år med ugentlige fortællinger, synes jeg det nu er tiden til at sige helt stop med disse fortællinger, eller i det mindste holde en længere pause. Det er nu ikke fordi jeg...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 84
  maj 22, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 84

  Dagens fortælling er slet ikke græsk, men tager udgangspunkt i noget helt andet. Jeg faldt nemlig over en artikel om æsler skrevet af formanden for De Danske Æselavlere, Knud Erik Rasmussen fra Sallinge på Midtfyn. Men selvfølgelig har min fortælling,...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 83
  maj 15, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 83

  Jeg tror langt de fleste af os der elsker Grækenland og bare ikke kan få nok af den græske kultur, den græske mentalitet, gæstfriheden, maden, klimaet og ja, sådan kan man blive ved, går alle i en spændt forventning, om...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 82
  maj 8, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 82

  Det var egentlig ikke min mening, at jeg ville skrive en fortælling til i dag St. Bededag, for her i Danmark fastholder vi stadig St. Bededag som en officiel helligdag, så jeg holder faktisk også fri. Ja, det vil sige,...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 81
  maj 1, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 81

  Allerførst vil jeg ønske alle en rigtig god måned (Kalo mina) som det hedder på græsk og så vil jeg ønske, både for de læsere der ser denne fortælling og alle andre, at den Corona virus der tilsyneladende ikke sådan...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 80
  april 24, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 80

  Lidt sent denne fredag med dagens fortælling, men det er nu såmen fordi jeg nogle gange kan blive så edder spændt rasende. Måske er det de ubevidste græske gener der træder frem, eller også er det bare fordi jeg har...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 79
  april 17, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 79

  I dag er det ”Holy Friday” i Grækenland. Det er fuldstændig det samme som vores ”Langfredag” og de næste dage her i den græske påske, der ligger en uge efter vores, vil bære tydeligt præg af det påsken egentlig handler...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 78
  april 3, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 78

  Mon ikke der er mange af os lidt ældre der husker den kendte TV-quiz ”Hvad er det” med forfatter og journalist Piet van Deurs i behændig slowmotion vendte og drejede en eller anden gerne arkæologisk genstand mellem sine fingre, mens...

  Læs nu
 • Fortællinger fra Kreta | 77
  marts 27, 2020

  Fortællinger fra Kreta | 77

  ”Når du lukker en dør er der altid en anden der åbner” sagde min far. Som barn forstod jeg det ikke helt, men med årene blev jeg klogere og erfarede, at det oftest var sandt. Det han prøvede at indprente...

  Læs nu