Fortællinger fra Kreta

Fortællinger fra Kreta (2)

Skrevet af Michael Halle den

Sidste dag på Kreta for Elenas Grupperejser i år. Så er vores første tur med Elenas Grupperejser ApS så småt ved at tage ende. Det har været en fornøjelse at have vores 8 gæster på besøg hernede og meget glædeligt at den lille gruppe utrolig hurtigt blev til sådan en slags lille sammentømret familie. Der har fra første dag været en fantastisk dejlig stemning, så det er jo ingen sag at være rejseleder for sådan en gruppe. Jeg tror faktisk at jeg har fået smittet deltagerne med min egen kærlighed til Kreta, for de har alle sammen allerede sagt, at...

Læs mere →

Fortællinger fra Kreta (1)

Skrevet af Michael Halle den

Velkommen til min blog. Regnen trommer på taget og udenfor står det ned i stænger – Jamen det er jo ikke så usædvanligt når man nu en gang bor i Danmark. Men så kan man da heldigvis læne sig tilbage og tænke lidt over at der nu kun er 4 dage til man igen er på vej i flyet til Kreta. Ja og så gik tastaturet i baglås eller også var det bare mig der gik i stå. Der er nemlig en hel masse historier og fortællinger jeg gerne vi dele med jer, så det er lige om at finde...

Læs mere →