Fortællinger fra Kreta

RSS
Fortællinger fra Kreta | 59

Fortællinger fra Kreta | 59

Der er i grunden ikke meget specielt græsk eller kretensisk over min fortælling i dag, men så alligevel lidt. For lige nu mens jeg skriver den, er det et behageligt afbræk i hverdagen, der gennem de sidste uger har stået...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 58

Fortællinger fra Kreta | 58

Som tiden dog går i muntert lag, siges det. I så fald har det været en utrolig munter tid siden jeg satte efterårets sidste hold gæster på flyet fra Kreta hjem til Danmark, hvor vi hvor vi havde brugt en...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 57

Fortællinger fra Kreta | 57

I mandags fejrede man overalt i Grækenland og i de græske samfund rundt om på jorden, den årlige ”Oxi” dag eller ”Nej” dag som det hedder på dansk. Det er en national helligdag der markeres hvert år den 28. oktober...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 56

Fortællinger fra Kreta | 56

Der er af og til noget der lige rammer ind i hjertet på en som denne lille fortælling gjorde på mig, da jeg i går læste den i det græske Newsview. Jeg vil prøve at genfortælle den til jer læsere,...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 55

Fortællinger fra Kreta | 55

For 6 år siden fik jeg den lidt småskøre idé at tage nogle græske juleappelsiner hjem fra Kreta og sælge i vores butik. Det var lidt spændende at se hvordan kunderne i butikken ville tage imod de kretensiske appelsiner og...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 54

Fortællinger fra Kreta | 54

Efter et par måneder på Kreta (kun afbrudt af en lille smuttur til Danmark en uges tid) er jeg nu tilbage i det kolde og våde Jylland. Hvis jeg skulle være rigtig optimistisk ville jeg sig, at det vel nok...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 53

Fortællinger fra Kreta | 53

Der sker altid et eller andet uventet, når jeg er alene på Kreta, og det har jeg været de seneste dage, efter at den sidste gruppe med vinglade gæster, tog hjem i lørdags. Det var heldigt at det var vinglade...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 52

Fortællinger fra Kreta | 52

Denne fortælling er lidt anderledes, og mere privat end jeg plejer, men jeg synes I skulle den, fordi den er en stor del af mig selv og grunden til, at jeg har den livsopfattelse som jeg har. Den 25. september...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 51

Fortællinger fra Kreta | 51

Jeg har i denne uge haft fornøjelsen af, at have ikke mindre end 8 damer med på tur og give dem et indblik i noget af det som jeg selv elsker ved Kreta. En del af mine bekendte hernede havde...

Læs nu