Fortællinger fra Kreta

RSS
Fortællinger fra Kreta | 42

Fortællinger fra Kreta | 42

I starten af juli kunne man på flere Facebooksider se et opslag, der opfordrede til at man holdt øje med en kvindelig savnet amerikansk molekylær biolog, der sidst var set på en løbetur på det vestlige Kreta. Takket være de...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 41

Fortællinger fra Kreta | 41

Alle os der elsker Grækenland, uanset om det er fastlandet eller en af de mange vidunderlige øer, og gang på gang på gang vender tilbage og igen og igen spiser de samme steder, bor samme sted eller samme område, kender...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 40

Fortællinger fra Kreta | 40

Så er jeg igen hjemme efter en dejlig tur med fruen til London, hvor vejret var fuldt på højde med varmegraderne på Kreta. Faktisk var de lidt højere og med 32 grader er det godt nok noget lunt i en...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 39

Fortællinger fra Kreta | 39

Så sidder man her igen – desværre ikke på Kreta hvor jeg ellers ynder at opholde mig, men derimod ved tastaturet for at skrive endnu en fortælling fra det Græske. Men hvad dælen skal man efterhånden finde på at skrive...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 38

Fortællinger fra Kreta | 38

Det er sundt for hjernen at gå en lille aftentur med hunden, og nå ja, så får den jo også lejlighed til at forrette hvad den nu skal inden natten. Her til aften kom jeg pludselig i tanke om, at...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 37

Fortællinger fra Kreta | 37

Nogle gange sker der det, at man møder en person, som lige præcis passer ind i en eller anden historie, fortælling eller som i mit tilfælde, en bog jeg netop var i gang med, og faktisk havde med mig i...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 36

Fortællinger fra Kreta | 36

Det er gennem mange år blevet diskuteret, om hunde forstår hvad vi siger eller om det er intonationen, altså måden vi siger det på og betoningen, som de forstår. Det skal jeg ikke gøre mig klog på, men jeg har...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 35

Fortællinger fra Kreta | 35

Har du nogensinde tænkt over hvorfor stort set alle døre og skodder er blå? Det er unægtelig meget charmerende og ser både rigtig hyggeligt og imødekommende ud og passer fortrinligt til de oftest hvidmalede bygninger. Men mon der en dybere...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 34

Fortællinger fra Kreta | 34

Forrige uge da jeg var på Kreta, kom jeg i snak med en af mine rigtig gode og gamle bekendte. Jeg vil selvfølgelig ikke udlevere ham med hverken navn eller andet, men synes alligevel det var sådan en snak, som...

Læs nu