Fortællinger fra Kreta

RSS
Fortællinger fra Kreta | 51

Fortællinger fra Kreta | 51

Jeg har i denne uge haft fornøjelsen af, at have ikke mindre end 8 damer med på tur og give dem et indblik i noget af det som jeg selv elsker ved Kreta. En del af mine bekendte hernede havde...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 50

Fortællinger fra Kreta | 50

Jeg er ikke specielt begejstret for graffiti og den slags, men det er måske fordi jeg ikke helt forstår det. Jeg forstår i hvert fald ikke, hvad der får de unge mennesker, som det jo typiske er, til respektløst at...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 49

Fortællinger fra Kreta | 49

Jeg sad i dag og fik frokost sammen med min rigtig gode mangeårige ven Pantelis. Sidst jeg var hernede (for en god uges tid siden) inviterede han mig på frokost, og det var så nu at den skulle indtages. Vi...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 48

Fortællinger fra Kreta | 48

Lige her ved indgangen til september måned starter den store Sardin Festival i Chania. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed hvor man fejrer at de små velsmagende fisk der udgør en stor del af både den kretensiske daglige føde og...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 47

Fortællinger fra Kreta | 47

På sådan en helt almindelig fredag, lige før weekenden med et par fridage for de flestes vedkommende, kan man godt sidde og fundere lidt over livets små finurligheder. Ind imellem dukker der så pludselig noget op ud af den blå...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 46

Fortællinger fra Kreta | 46

Den 15. august fejres St. Marias Dag i hele Grækenland. Det er en af de store højtidsdage i den Græsk ortodokse kirke, hvor man fejrer at Jomfru Maria’s krop ved hendes død ikke undergik det fysiske forfald som tilfalder alle,...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 45

Fortællinger fra Kreta | 45

Og nu til noget helt andet… Jeg kan ikke huske hvem det var der altid sagde sådan, men jeg kan huske at der var et TV program (sikkert fra den tid da der kun hvad DR1), hvor studieværten altid sagde...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 44

Fortællinger fra Kreta | 44

Lige om lidt – nærmere betegnet lørdag i morgen den 3. august går gamle Halle her på ferie sammen med fru Halle, og hvis der er nogle der skulle være i tvivl kan jeg godt røbe, at turen i år...

Læs nu
Fortællinger fra Kreta | 43

Fortællinger fra Kreta | 43

Når jeg uge efter uge skriver disse indlæg på min blog, kommer jeg tit til at tænke på, for hvis skyld jeg egentlig sidder og skriver. Jeg ved godt at jeg har så mange historier og oplevelser, men hvor interessante...

Læs nu